Hálával a szorongás ellen
2014. augusztus 29. írta: Lane

Hálával a szorongás ellen

hala_naplo

Amikor azt érzed, hogy valami nincs rendben, amikor nem érzed jól magad a bőrödben, akkor jól jön, ha ki tudod mozdítani magad ebből az állapotból. Egy egyszerű módszer, ha elkezded összeszedni, hogy mi mindenért lehetsz hálás.

A Boldognak lenni című könyvemben írtam azokról a módszerekről, amelyek nekem segítettek, ha féltem, vagy szorongtam. A hála technika még a jövőtől való félelmem eloszlatásában is képes volt segíteni. Téged is elfog a szorongás, ha a jövődre gondolsz? Sokat gondolkozol azon, hogy mi lesz, ha...pedig még nincs is a jelenben a probléma?

Akkor Neked is ajánlom ezt a módszert:

Szóval, amikor felüti a fejét a szorongás vagy a félelem, esetleg az elégedetlenség, akkor a legegyszerűbben úgy tudod kizökkenteni magad, ha összeszeded, hogy mi mindenért lehetsz hálás. Szedj össze mindent! A lakóhelyedet, a családodat, a munkádat, az anyagi helyzetedet, az egészséged állapotát, a párkapcsolatodat, a csodálatos gyermekedet, a szeretetet, ami körülvesz téged. Ha felsoroltad, hogy mi mindenért lehetsz hálás, akkor érezd, hogy milyen szerencsés vagy. Érezd a jelen biztonságát!

Hidd el, hogy a hála-módszer tökéletesen működik.

Legyen békés napod! <3

 

fotó:Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr626944863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása