A közösségi élet tükre
2014. november 30. írta: Lane

A közösségi élet tükre

fba.jpgA Facebook egy olyan színtér, amin keresztül egy rakás infó tódul elém. Ami zavar, hogy egy ideje szinte már csak az egymásnak feszülő ismerőseim posztját látom.  És nem örülök neki.  Bár őszintén szólva a sok bulvár hír vagy szerencsét hozó képek megosztása sem okoz örömet. Úgyhogy biztosan bennem van a hiba. Vagy nem.  Szívesebben  néznék a barátaim mindennapjaiból származó életképeket. De azt meg nem lehet, hiszen vagy a pedofiloktól, vagy az adóhatóságtól, vagy az irigyektől óvják magukat.

Álmom egy olyan közösség tagja lenni, ahol nem kell titkolni a véleményt, ahol nem kell attól tartani, hogy milyen következménye lesz egy képmegosztásnak, ahol egymást segítik az emberek és örömmel élik a mindennapjaikat.  Ahol nem az a téma, hogy ki ül közel a tűzhöz a megélhetéséért, és akik közel ülnek, nem akarják a távolabb didergőknek megmagyarázni, hogy csak félreértelmezik a hideg idő jeleit.  Ahol nincsenek didergők, mert aki szeretné, annak jut a melegségből.

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr276946553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása