Életöröm Program Pároknak
2015. május 28. írta: Lane

Életöröm Program Pároknak

parkapcsolatjavitasa_1.jpgSzeretnéd, ha még romantikusabb lenne a kapcsolatotok? Szeretnél a párodtól több ölelést, és sok építő jellegű, támogató beszélgetést? Szeretnéd tudni, hogyan fogj a kapcsolat javításához?

A 21 napos Életöröm Program sikerén felbuzdulva megalkottuk a 21 napos Életöröm Program – pároknak elnevezésű, három hétig tartó programot, hogy segítséget nyújtsunk a párkapcsolat fényének emelésében. Az időtartam itt is 21 nap, azaz három hét – mert ennyi kell a szokások beépítéséhez -, a témakör az egymás felé fordulás. Ha úgy érzed, a párod nem venne részt egy ilyen romantikus kalandban önszántából, akkor iratkozz fel csak Te és lepd meg a párodat minden nap a program szerint. Azt már élvezni fogja, tuti. A jutalom pedig nem marad el.

Bővebb információ, jelentkezés ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr177497634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása