Boldognak lenni - párkapcsolatban vagy egyedül

Laskai Nelli házassági tanácsadó, párkapcsolati-, életöröm tréner megoldásai

vélemények

 

Ha itt jársz, lehet, hogy:

 • kevésbé érzed szeretve magad a párkapcsolatodban,
 • nem motivál semmi,
 • sok a konfliktus a pároddal,
 • nem tudod feldolgozni a „kudarcaidat”,
 • fáj még egy régi szakítás,
 • tele vagy sérelmekkel és nem tudsz megbocsátani,
 • elindulnál egy új úton, de nem mersz változtatni,
 • nem találod a módját, hogyan beszélj úgy, hogy megértsenek,
 • vannak félelmeid, amik gátolnak abban, hogy jól érezd magad,
 • keresed az igazi párodat,
 • keresed önmagad,
 • szeretnél kilépni a párkapcsolatodból, de tele vagy félelmekkel,
 • nem működik otthon a szex,
 • szeretői viszonyban vagy, és szenvedsz tőle,
 • a szülőség kiveszi minden energiádat és nem találod az utat a párodhoz…

Illik rád valamelyik pont? Akkor nem véletlen, hogy összetalálkoztunk.

 

Miben segítenek Neked a Boldognak lenni könyvek?

 • A feladatlapok segítenek, hogy megismerd önmagad, hogy felismerd, mely területeken szeretnél változást az életedben.
 • A könyvben példafeladatokat találsz az életörömöd megélésére, a párkapcsolatod javítására és az önbizalmad növelésére.
 • Technikát kínál, hogy tudj célravezetően kommunikálni, hogy újra fel tudj nézni a párodra, hogy visszavarázsold a szenvedélyt a párkapcsolatodba.
 • A beteljesült életedet jelentő folyamatok felismerését.
 • Önmotiváló eszközöket mutat be.
 • Példákon, történeteken keresztül tárja eléd a békés, kiegyensúlyozott, örömteli életet hozó szemléletet.

Ma vagy hátralévő életedben a legfiatalabb. Kezdj el igazán élni!

AJÁNDÉKOK A KÖNYV MELLÉ!

 

Amit a könyv mellé küldök Neked:

 • 3 db mosolykártya, ezt bárkinek átadhatod, hogy szeretve érezze magát,
 • 1 db könyvjelző, melyen egy belső békét hozó üzenet áll.

 

+ Ajándék:  1 db letölthető, kinyomtatható és kitölthető “Az ÉN-idő naplóm” e-book kiadvány, amit csak a könyv vásárlói kaphatnak meg. 

+ 1 ajándék e-book kiadvány.

 

 akcio.jpg

 

 

 

laskainelli_osszhangbanlenni_konyv-5.jpg

 

 blkonyv.jpg

Vélemények a könyvről:

velemenyekkollazs.jpg

"Nagyon szépen köszönöm. Kívül - belül szép ez a könyv."

“Köszönöm, hogy saját példákat is adtál. Jobban tudtam azonosulni.”

“Igen, nekem is az a bajom, mint sok más anyának. Vagy a gyerek, vagy a férjem. Megerősített a könyved abban, hogy van még remény. Megkönnyebbültem, hogy helyrehozhatjuk a házasságunk.” (Mirtill)

"Hasznos könyv. Ajánlom." Faragó Erzsébet, Budapest.

"Kedves Nelli!

Köszönöm a könyvet. Nagy segítség volt a nehéz időszakban. Többször elolvastam a rám vonatkozó részeket, és lassan összeállt a kép. Köszönöm.

Garami Edit"

"Kedves Nelli!

A könyv kapcsán írok neked. A férjemmel féléve nem találjuk a hangot. A könyvvel és a 21 napos pároknak szóló programod segítségével elkezdtünk beszélgetni. Nem tudom, hogy tartós lesz-e, de legalább valami elkezdődött. Köszönöm, hogy a tanácsaiddal nem bántasz és nem okozol lelkifurdalást, mert abból kaptam a barátoktól eleget, hanem reményt adsz. 

Manó44"

 

 

 

 

anitalevele.jpg

"Kedves, Nelli!

Amikor megkaptam a könyvedet ajándékba a férjemtől, akkor alig vártam, hogy a csodás borító alá benézzek! Imádtam, hogy dedikáltad, és amit odaírtál, így ismeretlenül is, pont a jelenlegi helyzetem tükröződött vissza róla, ami hihetetlen! Könnyes lett a szemem a soroktól, és nagyon-nagyon megindítottak a szavaid. Hálás vagyok, hogy a soraidat olvasva megtalálhatom amit keresek!! Nekem hasznos az útmutatód, és szerintem másnak is rá kell találnia a könyvedre. További sikereket kívánva. Móni :-D"

“Egy önsegítő könyv, ami mindenki polcára illik.” K. Edit, Szeged

“Nem mindig sikerül szem előtt tartani a célomat. Olyankor újra előveszem ezt a könyvet.” Bodnár Krisztina

“Könnyebben oldom a konfliktusokat, jobban megértem, hogy mit akar a másik.” Kis Pál Ernő, Németország

Én már hatvan vagyok, de még én is találtam benne olyat, amit érdemes megszívlelnem.” K. Tamásné

“Kedves Boldognaklenni!

Számomra nagyon nagy felfedezèst jelentett ez az èrzelmi utazás. Èn már nem vagyok fiatal, ès nagyon sok negatív impulzus èrt èletem során.
Ès nagyon sok negatív visszacsatolást adtam èn is a törtènèsekre. Jó ideje úgy èreztem, jól csinálom a dolgaimat, hiszen idősebb s tán bölcsebb lettem, azonban a Boldognak lenni könyv ès ez a 21 nap mègis felfedte azokat a titkokat,amivel jobbá, szebbè tehetem az èletemet, nem csak a magam hasznára.

Számomra legfontosabb megtapasztás volt ès nagyon hálás vagyok azèrt, hogy a könyv ès a program nem a hibáimat tartotta tükörbe, hanem engedte láttatni a másik- mások cselekedeteinek meglátását szereteten alapulò üzemmódban. Sok okos ès hasznos gondolatot ültettem át az èletembe ezekből, s remèlem folyamatosan látom is majd mások szemèben ès èrzelmi reakcióiban ugyanazt a pozitív visszajelzèst, mint amit èn szeretnèk közvetíteni.

Sokat segített abban, hogy a velem szemben tanúsított cselekedeteket, vagy hiányzó cselekedeteket ne szemèlyes megközelítèsből, hanem a másik megèrtèsèből próbáljam nèzni, s èszrevegyem a benne rejlő üzeneteket. A verbális kèrèsek ès nem utalások- tekintetèben mèg van mit gyakorolnom, azonban èvtizedes berögződèsek ès “öröksègek” legyőzèsèhez idő kell.
Köszönöm szèpen, hogy rèszese lehettem ezek megtapasztalásának.

Meleg szívvel ajánlom a könyvet ès a programot az idősebb korosztálynak is, hiszen segít meglèvő èletidőnk örömmel telibb eltöltèsèhez.

További sok sikert kívánok Önnek, hogy mèg több hasznos gondolattal tudja támogatni jelenèletünk mindennapjait. ”

"Legszívesebben mindenkit meghívnék erre az oldalra, ha fel tudjuk fedezni életünkben az apró örömöket, sokkal boldogabban élhetünk. Nagy örömök ritkán vannak, a sok picit kell észrevenni, hogy ebben a rohanó életben boldogok lehessünk." V. Jutka

"Kedves Minelli!
Nagyon vártam már a könyveket és nagy örömömre nem kellett benne csalódnom, a könyvek egyszerűen fantasztikusak alig várom a folytatást, nagyon izgatott vagyok, hogy miről fognak szólni...
Üdv:. Magdi"

"Aranyos vagy. Nagyon jó dolgokat írsz az oldalra, azért is gondoltam, h ha kész a könyv vásárolnék egyet. Majd megmondod mennyi lesz. Puszi, neked is szép napot." P. Katinka

"Ma délután megkaptam mindkét könyvet, köszönöm szépen." Cs. Györgyi

"A gondolat is igaz és szép, de hogy milyen gyönyörűen illusztrálja ez a kép! Hmmmm."N. Réka

"Nagyon tetszik, hogy ezt így leírva látom. Szerintem is, ha mindig mindent másokért teszünk és önmagunkat háttérbe szorítjuk az később megbosszulja magát. Szélsőséges kitörések, önmegvalósítási próbálkozások jönnek és akarva-akaratlanul hibáztatni fogjuk azokat, akikért feladtuk egy részünket." K. Emese

"Bölcs szavak." G. András

"Köszönjük a sok hasznos olvasnivalót és segítséget!" K. Márta

"Nagyon köszönöm Neked, Kedves Nelli a bátorító jó tanácsaidat.....tetszik,hogy csodálatosan látod a világot és minket,embereket,akik benne élnek! Sok erőt kívánok a továbbiakhoz!" Kata

"A rövid tartalmat megismerve rögtön eldöntöttem, hogy ezt el kell olvasnom. Nagyon várom." L. Éva

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr206965341

Csatlakozz hozzánk!

Ne maradj boldogtalan! Megéri változtatni!

Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből. 

Minden könyvünk e-book verzióban is elérhető. Kedvezőbb áron, és gyorsan elérheted az információt, amire szükséged van. 

Nézz szét, olvass bele, és változtasd meg a körülményeidet!

banner.jpg

Legjobb párkapcsolati blog 2017 (Első Találkozás Magazin)

parkapcsolatiblog-boldognaklenni.png

Címkék

21 napos életöröm program (3) álláskeresés (2) békés elválás (2) beszélgetés a házasságban (2) boldognaklennikönyv (5) boldognaklenni gyakorlati kezikonyv (2) boldognak lenni (66) boldognak lenni könyv (109) boldogság (44) boldogság könyv (90) boldogság recept (3) boldogság titka (2) boldogtalan gyermekkor (2) boldog anyaság (3) boldog élet (52) boldog élet tippek (2) boldog gyerek (2) boldog házasság (82) boldog házasság titka (4) boldog nő (6) boldog párkapcsolat (125) boldog párkapcsolat titka (2) célkitűzés (35) elengedés (3) életkedv (2) életkedv visszanyerése (103) életminőség-javító könyv ajándékba (3) életmódváltás (6) életöröm (6) életöröm könyvek (3) életöröm tréning (114) életvezetés (2) életvezetési tanácsok (6) élj a mának (2) félelem ellen (4) félelem leküzdése (5) féltékenység (5) gyász (3) gyász feldolgozása (2) gyermek-szülő kapcsolat (3) gyűlölködés (2) hatékony konfliktuskezelés (6) házasság (25) házassági tanácsadó (174) házassági válság (5) házasságtörés (2) hosszú kapcsolat titka (2) hűtlenség (2) kapcsolat szerelem nélkül (3) karácsony (10) kimondott szó (2) kommunikáció (2) kommunikációs tréning (3) könyvbemutató (2) laskai nelli (33) mediátor (7) megbocsátás (5) megbocsátás technika (5) megcsalás (76) megcsalás elkerülése (2) megcsalás elviselése (3) megcsalás kezelése (2) mindfulness (2) módszer (4) motiváció (83) motivációs szöveg (2) motivációs tréner (2) motiváló könyv (2) önbizalom (119) önbizalom erősítés (3) önismeret (47) önismereti tanfolyam nőknek (2) önmegvalósítás (2) önsegítő könyvek (2) optimizmus (2) összhangban lenni könyv (116) párkapcsolat (4) párkapcsolati könyv (2) párkapcsolati mediátor (2) párkapcsolat javítása (168) pozitív gondolkodás (4) romantikus regény rendelés (2) skype tanácsadás (3) szerelem (5) szerelmi csalódás (2) szerelmi háromszög (2) szexjavító tippek (3) szex a házasságban (2) szex gyerekek után (2) szomorúság ellen (2) szülő gyerek jó viszony (2) tanácsok (5) tippek (5) újrakezdés (2) válás előtt (3) válás jelei (2) Címkefelhő