Te ki vagy? Keresd meg a választ az ország meghatározó női fesztiválján!
2016. október 05. írta: Lane

Te ki vagy? Keresd meg a választ az ország meghatározó női fesztiválján!

Az élő magazin koncepciót – vagyis a Womanity magazin cikkeinek élő eseményeken való megelevenedését – Czagány Alexandra újságíró indította el két évvel ezelőtt. A fesztivál azóta az ország meghatározó női eseménye lett, ahol a női élet által inspirált fontos témák mellett, közel 80 TOP márka termékét és szolgáltatását kipróbálhatjátok élőben.

Miért olyan klassz ez?

Először is, a magazinreklámok túlzó marketingje rengeteg esetben elhiteti velünk, hogy bizonyos márkák termékei pont nekünk valóak. A Womanity lényege, hogy a magazinoldalon bemutatott, ajánlott brandek a Womanity Fesztiválokon életre kelnek, vagyis élőben is bemutatkoznak az olvasóknak. Sőt! Több terméküket és szolgáltatásukat díjmentesen kipróbálhatóvá teszik a helyszínen.

Czagány Alexandra és Szalma Ferenc szerint a Womanity Fesztivál célja, hogy minél több kipróbálásra ajánlott kis manufaktúrát, vagy éppen országosan, világszerte ismert brandet személyes közelségbe hozzanak a magazinolvasókkal, hitelesítve ezzel magazinreklámokat, valamint segítve a nőket eligazodni a termék-, és szolgáltatásáradatban. A főszervezők egyébként, most induló In The Event nevű Facebook oldalukon a rendezvények szervezési-, háttérfolyamataiba is betekintést engednek, ha érdekel, hogyan kel életre a magazin lépésről lépésre, itt követheted őket.

womanityfestival.jpg

Október 10-ig EARLY BIRD kedvezmény

A III. Womanity Fesztivál és Extra Előrendezvény kiemelt témája ezúttal az önismeret és személyiségfejlesztés. Persze, a női és családi érdeklődésre számot tartó kiállítók minden területről képviseltetik magukat a fesztiválon, emellett a színpadi előadások, tréningek, kerekasztal-beszélgetések mindig egy fontos témakört igyekeznek alaposan körbejárni.

A harmadik fesztivált 2017. március 4-én rendezik a Várkert Bazárban, előtte viszont egy EXTRA felvezető rendezvény nyílik meg 2016. 11. 19-én, ahová október 10-ig kedvezményesen tudsz jegyet venni!

 Tanulj a brit királyi család pszichoterapeutájától!

A novemberi előrendezvény kiemelt tréningjei között az NLP, coaching, üzleti kommunikáció, önképzés, önismeret és még számos téma megjelenik. Az előadók mind profi, a szakmájuk élén járó szakemberek, köztük a CorLeonis kiadó közreműködésével Marisa Peer, Nagy-Britannia legnépszerűbb motivációs előadója, aki exkluzív élő bejelentkezéssel tart tréninget az eseményen.

A III. Womanity Fesztivál médiapartnereként, mi biztosan ott leszünk az előrendezvényen is! Nagyon ígéretes a program, itt megnézheted: www.womanityfesztival.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr1811769433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása