Beteljesült életet élni - könyvajánló
2017. április 03. írta: Lane

Beteljesült életet élni - könyvajánló

Tényleg minden negatív dolog, ami történik velünk, csak azért van, hogy a vágyott szituációba kalauzoljon bennünket? Tényleg minden rajtunk múlik? Az is, hogy milyen életminőségben élünk? Megteremthetjük a saját életünket pont úgy, mint ahogyan egy kézműves alkot? 

Ez a cikk most azoknak nagy segítség, akik olyan könyveket keresnek, melyek útbaigazíthatják őket. 

Egy angyal hangját hallottam

 

3dkonyv.jpgMárciusban jelent meg az Egy angyal hangját hallottam című könyvem, ami egy nőről szól, aki kómába kerül egy baleset következtében. Amennyire balszerencsének tűnik az esemény, a történet végén mégis úgy láthatjuk, hogy ez egy lehetőség volt számára, hogy beteljesítse az életfeladatát, hogy megtanulja látni és élni az élet csodálatosságát. Felismerheti a világ korlátlanságát, határtalanságát. Az új életszemlélet kialakításában egy Hang van a segítségére. A történet megmutatja a beteljesüléshez vezető út rögös szakaszait, de a jutalmul kapott csodás pillanatokat is.
Az olvasóim visszajelzése szerint ez egy olyan könyv, ami megmutatja, miről is szól(na) az élet. És ha valaki el tudja sajátítani a könyvben leírt pozitív szemléletet, akkor sokkal könnyedebb életet élhet.

Kétségek, kérdések…válaszok.

 

Beteljesült kívánságok

 

A könyvemtől most elugrok egy általam nagyra becsült személy könyvéhez.
Dr. Wayne Dyer neve sokak számára ismerősen csenghet. Nagy tanító volt egész életében, sőt még most is. Szívesen néztem és olvastam a vele készült interjúkat. Kedveltem, hogy vállalta a fejlődési útját, az életébe érkező eseményeket, és azt is, ha nem boldogult velük.  Számos könyvet hagyott maga után önfejlesztés, és gyermek-szülő kapcsolat segítése céljából is, és ingyenesen hozzáférhető anyagokat is találhatunk tőle a neten.  2015 augusztusában halt meg, de ahogy ő mondta az előadásaiban, a halál nem vég, hanem csak egy átlépés a következő fejezetbe. 

beteljesult-kivansagok.jpgNemrég egy nagyszerű ajándékot kaptam az élettől. A Bioenergetic Kiadótól érkezett 3 db Dr. Wayne Dyer könyv. Esténként olvasgattam a könyvekből, mert a téma olyan volt, amin nem lehetett átszaladni, hanem pontról pontra értelmezni kellett, hiszen egészen messzire rugaszkodott mindattól, amit az iskolában tanítottak nekünk. Ahogyan Dr. Dyer mondja: Mindegy, hogy mi a kérdés, a szeretet a válasz.

Én is hiszem, hogy az életünk nem céltalan. Senki nem él csak azért, hogy szenvedjen, minden történésnek megvan a maga célja, és értelme. Most, hogy már az időjárás is tavaszias, gyakran fekszem ki a napra, és meditálok a madárcsicsergést hallgatva. Ilyenkor minden alkalommal megjegyzem, hogy milyen szerencsés életem van, még akkor is, ha vannak megoldandó feladatok. Olyanok is, amire most még nem találom a megoldást.

Hiszem, hogy ha készen állok rá, meg fogom látni, hogy mit kell tennem a megnyugtató eredmény érdekében. Addig egy dolgom van, hogy élvezzem az életemet, lássam, hogy milyen szerencsés életet élhetek, és mindenekelőtt szeressem a családomat. Ők azok, akiken keresztül tapasztalok, akik megmutatják, hogyan állok a türelemmel, elfogadással, és a szeretet áramoltatásával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr8212397011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása