Boldognak lenni - párkapcsolatban vagy egyedül

Laskai Nelli házassági tanácsadó, párkapcsolati-, életöröm tréner megoldásai

10 gondolat, ami visszafog a boldogságtól

Eléggé megoszlanak a vélemények arról, hogy mi a boldogság. Mindenki másként értékeli és érzékeli, abban azért megegyeznek, hogy aki boldog, az jól érzi magát a bőrében, könnyebben oldja meg a feladatait, jobb a kapcsolatának minősége.

pexels-photo-747964.jpeg

Mik azok a tényezők, amik visszafognak attól, hogy boldog legyél a házasságodban, vagy hogy megvalósítsd azt, amire születtél?

A jó párkapcsolat hiánya

Mindenkinek ismerős az a szituáció, amikor valakinek semmi nem jó az életében. Legalábbis így érzi, így értékeli a körülötte és a benne zajló történéseket. A szerelme nem fordít rá nagy figyelmet, vagy nincs is olyan párkapcsolata, amelyben egy megbízható társ várná őt haza munka után, érdeklődne a hogyléte felől, segítene neki, ha beteg.

Az életcél hiánya

Aki nem a megfelelő társra vágyik, hanem a saját fontosságát keresi a világban, azok számára szörnyű a felismerés, hogy az idő telik rajtuk, még sincs semmi olyan, amit fel tudnának mutatni, hogy milyen nyomot hagynak a világban úgy, hogy tehetségüket, adottságukat megélhették, és szárnyalhattak volna a hétköznapokban.

 

Gondolatok, melyek gátolják a kiteljesedett élet megélését:

1, Nem tudok semmit sem adni a világnak, amitől bárki élete is jobbá válhat.

2, Nem érdemlem meg, hogy szeressenek, mert sokszor hibáztam.

3, Nekem nincs választásom ebben a helyzetben.

4, Nem rajtam múlik, hogy kitörök-e ebből a hangulatból.

5, Öreg vagyok én már a változtatáshoz.

6, Fogadja el a párom, hogy ilyen vagyok, és kész.

7, Nehogy már én kezdeményezzek bármit is, amikor én szenvedek!

8, Nem érdemli meg, hogy felnézzek rá.

9, Az élet csak néhány kiváltságosnak jön be. A többiek, mint én is, csak szívnak.

10, Senki sem változik meg. Én sem tudtam.

 

A szárnyalást adó gondolatokról, módszerekről, a félt élethelyzet elkerülésére szolgáló technikákról az Építed vagy rombolsz? című könyvemben írtam.

Mindenki tud változni, aki akar. Minden helyzetben találhatok valami számomra kedvezőt, ha mást nem is, de azt biztosan megláthatom, hogy legközelebb mit nem szeretnék, hogy megtörténjen, és kidolgozhatom az elkerülési stratégiámat.

Laskai Nelli
házassági tanácsadó, életöröm tréner
A boldog életet segítő életmódkönyvek szerzője

A bejegyzés trackback címe:

http://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr3013658586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csatlakozz hozzánk!

Ne maradj boldogtalan! Megéri változtatni!

Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből. 

Minden könyvünk e-book verzióban is elérhető. Kedvezőbb áron, és gyorsan elérheted az információt, amire szükséged van. 

Nézz szét, olvass bele, és változtasd meg a körülményeidet!

banner.jpg

Legjobb párkapcsolati blog 2017 (Első Találkozás Magazin)

parkapcsolatiblog-boldognaklenni.png

Címkék

21 napos életöröm program (3) álláskeresés (2) békés elválás (2) beszélgetés a házasságban (2) boldognaklennikönyv (5) boldognaklenni gyakorlati kezikonyv (2) boldognak lenni (66) boldognak lenni könyv (108) boldogság (44) boldogság könyv (90) boldogság recept (3) boldogság titka (2) boldogtalan gyermekkor (2) boldog anyaság (3) boldog élet (51) boldog élet tippek (2) boldog gyerek (2) boldog házasság (77) boldog házasság titka (4) boldog nő (6) boldog párkapcsolat (120) boldog párkapcsolat titka (2) célkitűzés (35) elengedés (3) életkedv (2) életkedv visszanyerése (98) életminőség-javító könyv ajándékba (3) életmódváltás (6) életöröm (6) életöröm könyvek (3) életöröm tréning (113) életvezetés (2) életvezetési tanácsok (6) élj a mának (2) félelem ellen (4) félelem leküzdése (5) féltékenység (5) gyász (3) gyász feldolgozása (2) gyermek-szülő kapcsolat (3) gyűlölködés (2) hatékony konfliktuskezelés (6) házasság (24) házassági tanácsadó (169) házassági válság (5) házasságtörés (2) hosszú kapcsolat titka (2) hűtlenség (2) kapcsolat szerelem nélkül (3) karácsony (10) kimondott szó (2) kommunikáció (2) kommunikációs tréning (3) könyvbemutató (2) laskai nelli (32) mediátor (7) megbocsátás (5) megbocsátás technika (5) megcsalás (74) megcsalás elkerülése (2) megcsalás elviselése (3) megcsalás kezelése (2) mindfulness (2) módszer (4) motiváció (83) motivációs szöveg (2) motivációs tréner (2) motiváló könyv (2) önbizalom (119) önbizalom erősítés (3) önismeret (47) önismereti tanfolyam nőknek (2) önmegvalósítás (2) önsegítő könyvek (2) optimizmus (2) összhangban lenni könyv (114) párkapcsolat (4) párkapcsolati könyv (2) párkapcsolati mediátor (2) párkapcsolat javítása (164) pozitív gondolkodás (4) romantikus regény rendelés (2) skype tanácsadás (3) szerelem (5) szerelmi csalódás (2) szerelmi háromszög (2) szexjavító tippek (3) szex a házasságban (2) szex gyerekek után (2) szomorúság ellen (2) szülő gyerek jó viszony (2) tanácsok (5) tippek (5) újrakezdés (2) válás előtt (3) válás jelei (2) Címkefelhő