Így legyél újra életvidám!
2014. május 03. írta: Lane

Így legyél újra életvidám!

eletvidamGyakran előfordul, hogy kedvetlen vagy, hanyagolod a társasági életet, otthon ülsz és azon szomorkodsz, hogy miért nem történik semmi jó veled?

Itt az idő, hogy rendbe szedd magad! Tudom, hogy nehéz megmozdulni, amikor iszonyatosan leharcoltnak, lemerültnek érzed magad, de mivel mindenki képes a változásra, így Te is nagyon jó eséllyel indulsz a sikeres, energikus jövő felé.

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, de rajtad áll, hogy a jövőd milyen lesz. Persze mindig lesznek feladatok, melyek nehézséget okozhatnak, de hogy mit hozol ki a helyzetből, az a te felelősséged.

Egy kis segítség, hogy kimássz a gödörből:

Barátkozz életvidám, kedves emberekkel! Minél több időt töltesz vidám emberek társaságában, annál több pozitív ingert fogsz magadhoz engedni. Ha most nem jut eszedbe senki az ismerőseid közül, akkor törd tovább a fejed! Biztos van valaki, akivel jó érzés találkozni, együtt lenni. Az sem akadály, ha évek óta nem találkoztatok! Hívd fel, írj neki, találkozzatok!

Engedd el a múltbéli sérelmeket! Ne rágódj azon, amin már nem tudsz változtatni, mivel a negatív dolgok, a nehéz személyek is tanítanak bennünket, inkább vizsgáld meg, hogy mit tanultál az esetből.

Mindig legyen kedves mondatod az emberekhez, akikkel találkozol. Mosolyogj, lásd meg az értéket magad körül!

Ha ezeket beépíted az életedbe, gyors változást remélhetsz. Próbáld ki!

Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr146944803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása