Rólam
2015. március 05. írta: Lane

Rólam

 

laskai_nelli_1.jpg“Boldog akarok lenni.” Ezt hallom az ügyfeleimtől a legtöbbet. De hogyan lesz valakiből elégedett, boldog ember? Hogyan lehet a házasságokat, párkapcsolatokat kielégítően, jól működtetni? A témában kutatok évek óta, a tanulmányaimat, tevékenységeimet is e köré építettem.

Elvált szülők gyerekeként, és közel húsz éve feleségként, anyaként élve rálátásom és tapasztalatom van abban, hogy milyen sok munka és energia kell ahhoz, hogy megtartsuk, felfrissítsük azt, ami egykoron magától annyira jól működött.

Egyetlen kapcsolat sem működik tökéletesen azért, mert a felek annyira összeillenek, hogy nincsenek nehézségeik. Az én házasságomban is voltak hullámvölgyek, nehezítő élethelyzetek, melyek során mélypontra került a párkapcsolatom. De azt is megtapasztaltuk, hogy miként, milyen szemlélet, módszer által tudjuk a családi közösségünket felemelni, és újra és újra megtalálni azt, ami miatt egykoron egymásba szerettünk, és egymás mellett voksoltunk. A jó kapcsolatok azért működnek, mert a felek elegendő önismerettel rendelkeznek, ismerik a saját és társuk reakcióit, és elköteleződéssel vannak a társuk és a kapcsolatuk iránt.

Házassági tanácsadó, párkapcsolati tréner vagyok, önbizalom-helyreállító és párkapcsolat-javító könyvek szerzője. 2010 óta dolgozom kommunikációs területen. 2014-ben elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe. Az ott tanult módszereket szívesen és gondosan adom tovább, mert az örömteli élet, kielégítő párkapcsolat mindenki számára elérhető.

Budapesten ebben a “biztonságos térben” várom tanácsadásra a klienseket, itt tudok Veled, vagy Veletek beszélgetni személyesen, vagy Skype használatával:

Leginkább azokhoz szólnak az írásaim, akik nem érzik szeretve magukat, bűntudatuk van, összezavarodottak, vagy a párkapcsolatukban nem tudnak kiteljesedni, valahol elveszítették önmagukat az évek, évtizedek során.

Ez megmutatkozhat abban is, hogy szeretői viszonyban ragadtak, vagy eltávolodtak a párjuktól, stresszesek, nyúzottak és fásultak, egyre szűkebb az életterük, a baráti körük, a kapcsolatrendszerük, illetve – bár vágynak rá, de – hitetlenül állnak a kiegyensúlyozott, boldog élet elérése előtt, és arra várnak, hogy valaki kézen fogja őket, és egy darabig együtt haladhassanak, amíg lendületre kapnak.

Többek között ahol találkozhattak velem: TV2 Babavilág, Elle magazin, Ridikül, Presztizs Stlye, Meglepetés, Nők Lapja Szépség, Fix Tv, Index.hu…

A Facebookon reggelente megjelenő életöröm programot is azért hívtam életre és működtetem, hogy már reggel legyen valami plusz, valami más, valami pozitív, ami jobb hangulatba tud emelni bennünket. A könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be. 2014 óta tartok országszerte előadásokat, workshopokat, tréningeket, csoportos foglalkozásokat.

Nő vagyok, feleség, kamaszokat nevelő anyuka, aki hiszi és tudja, hogy a könnyed, örömteli mindennapok megélhetőek bárki számára, és sok minden lehetséges, ha megtaláljuk és alkalmazzuk az életünkhöz legjobban passzoló módszereket, gyakorlatokat. Szabadidőmben a negyvenmultam.hu oldalt szerkesztem, ahol a negyvenpluszosok életközépi időszakát tesszük egy kicsit könnyedebb formába.

Ha kérdésed van felém, tanácsadásra jelentkeznél, írj nekem: info@boldognaklenni.hu vagy kövesd a Facebook csoportunkat. Örülök, hogy találkoztunk, hiszem, hogy Te is képes vagy boldog, elégedett életet élni. A csoda benned van, csak a módját kell megtalálni, hogy meg is éld azt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr386944695
süti beállítások módosítása