Eckhart Tolle és Dr. Wayne Dyer:  Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk?
2017. május 08. írta: Lane

Eckhart Tolle és Dr. Wayne Dyer: Miért fontos, hogy rendkívüliek legyünk?

Nagyon izgatott vagyok mindig, amikor a Bioenergetic Kiadótól kapok csomagot. Olyan könyvek érkeznek hozzám, amiket szívesen olvasok el. Egyébként is tartom magam ahhoz, hogy nincs kategorikusan kijelenthető rossz könyv, hiszen mindegyikben találunk legalább egy olyan mondatot, ami tovább tud(na) mozdítani bennünket azon a napon.

A címadó könyv egy csemege azok számára, akik ismerik Dr. Dyer vagy Tolle gondolkodásmódját, életmódját, nézeteit. Ami prémiummá teszi az élményt, hogy ebben a könyvben összevetik tudásukat, gondolataikat, ami még inkább segíti az olvasót abban, hogy kialakítsa, előszedje a saját nézőpontját egyes témakörökben, mint az éberség, a valóság, a tudatosság, az ego, az átalakulás. A könyv hátuljában minderről egy CD-t is találunk, úgyhogy ha audio élményre is vágyunk, csak egy mozdulat és már a fülünk elé tárul.

A könyv igényes, szép, és jó illatú. Ezen a linken bele is olvashatunk a könyvbe.

tolledyer.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr8712489765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása