December 13. Kezdj el élni! Életöröm tréning Budapesten
2015. december 03. írta: Lane

December 13. Kezdj el élni! Életöröm tréning Budapesten

eletoromtrening.jpgElérkeztünk 2015 utolsó hónapjához. Félsz vagy örömmel élsz?  Bízom benne, hogy sikerült teljesítened a terveidet, melyek a céljaidhoz vezettek és örömteli, szeretetteljes napokat élsz meg.

Ha útközben valahol elakadtál, akkor itt van most néhány kérdés, ami közelebb vihet a saját utadhoz:

  • Szeretettel tudok gondolni magamra?
  • Hiszem, hogy megérdemlek egy jó párkapcsolatot, egy jól jövedelmező állást, egy békés, egészséges életet?
  • Megállok örülni a pozitív eseményeknek vagy átrohanok rajtuk?
  • Szeretettel végzem a munkám?
  • Jó érzés otthon lenni?

Ha a kérdésekre nem olyan választ adtál, ami elégedettséggel tölt el, akkor vegyél egy nagy levegőt, fújd ki és legyen ez az új hozzáállásod kezdete.

Több városban, több alkalommal rendeztük meg a Kezdj el élni! Életöröm tréninget. A visszajelzések tekintetében nyugodtan mondhatom, hogy sikeres nap volt. Senki sem távozott üres lelki-batyuval.Örömmel tölt el, hogy egyre több embernek átadhatom mindazon  technikákat, módszerek, az a szemlélet, ami szabadabbá, elégedettebbé teszi őt. 

Hiszem és vallom, hogy nem azért születtünk, hogy boldogtalanul éljünk. A feladatunk a szabadság, a boldog pillanatok megélése. Örökre hálás leszek azért a nehéz időszakért, ami miatt elsajátítottam ezt a szemléletet, ami elindított a saját utamon és jó társként végigkísér engem.

December 13-án Budapesten rendezek 9-14 óráig egy tréninget. Ami nem egy mindenki előtt kitárulkozós tréning, hanem egy szeretetteljes, felemelő nap, mely során megismerheted önmagad, az elakadásod okát és a módszereket, melyek segítenek.

Ha úgy érzed, szükséged van egy ilyen élményre, szeretettel várlak!

Vélemények a tréningről és bővebb infóért KATTINTS IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr708135070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása