Ételallergiával élni boldogan? Szeretettel várunk mindenkit a rendezvényre!
2016. január 24. írta: Lane

Ételallergiával élni boldogan? Szeretettel várunk mindenkit a rendezvényre!

Szívesen állok jó ügyek mellé. Amikor megkeresett egy ételallergiában szenvedő lány anyukája, hogy segítsünk közösen azoknak, akik családjában ez a betegség nehéz feladatként van jelen az életükben, örömmel csatlakoztam.

Aki ételallergiával él, vagy ételallergiás gyermeket nevel, az nem tudja elkerülni a tudatos életmódot. Az egyébként örömteli események gyakran viharfelhőként jelennek meg a fejük felett: óvodai szülinapok, a családi vendégség, a gyermek táborozása, vagy épp a nagyszülői hétvége. Előfordul, hogy a környezettel meg kell küzdeni, hogy komolyan vegyék a betegséget, ám ne rekesszék ki a gyermeket, felnőtteket. 

Örök kérdések körül forog a család élete:

Mit ehetünk?
Mennyibe kerül?
Hogy engedjem el a gyereket a buliba?
Mivel tudom változatossá tenni az étkezésünket?
Hogyan tudom biztonsággal beszerezni a mentes alapanyagokat?
Miért az én gyerekem beteg?
Hogyan tud a családunk könnyedén együtt élni az ételallergiával?

Bevált, biztonságos receptekkel, életöröm-növelő módszerekkel, támogató beszélgetéssel tölti meg a délutánját, aki eljön.

A program díjmentes.

Szeretettel várunk mindenkit!

hirdetesjo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr88306230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása