Szeretetben elválni
2015. február 03. írta: Lane

Szeretetben elválni

szeretetbenvalas.JPGA válást minden esetben dilemma előzi meg.

Vajon csak én vagyok ingerült? Lehet, hogy csak átmenetileg van mosolyszünet? Van valakije vagy tényleg ennyire fáradt már egy ideje? Meg fogok tudni élni nélküle is? Képes leszek felnevelni a gyermekeimet a társam nélkül is? Kiheverik a gyerekek, ha elválunk? Képes leszek kialakítani egy új párkapcsolatot? Inkább maradjunk együtt, még ha nem is működik a kapcsolatunk? Tegyek meg mindent a családi béke kedvéért? Van jogom befejezni egy házasságot? Meddig kell tűrnöm, amikor jogos beadni a válópert? Hogyan mondjam meg, hogy inkább külön akarok lenni tőle? 

Helyettünk senki nem tudja átvállalni a felelősséget, helyettünk senki nem tudja meghozni a nehéz döntéseket. Nekünk kell mérlegelni, hogy mi történik, ha minden így megy tovább és nincs változás, vagy mi történik, ha merünk változtatni az életünkön. 

Ez a kisfilm egy részlet a Horváth Petra által készített videóból. A téma: szeretetben elválni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr407137599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása