A párunk nevelhetőségéről beszélgettünk a Ridikülben
2015. április 27. írta: Lane

A párunk nevelhetőségéről beszélgettünk a Ridikülben

ridikoll1.jpgNéhány hete egy kedves és okos újságíróval, Kocsis - M. Brigittával beszélgettünk arról, hogy miként tudjuk a párunkat a mi kedvünkre nevelni a házasságban. Amennyiben ez egyáltalán lehetséges.

A jó asszony köténye mindent eltakar?

 

A beszélgetésre egy kellemes, napos délelőttön került sor, és egy tejeskávé mellett nyomon követtünk jó néhány házassági tanácsot, a dédszüleink repertoárjától kezdve egészen a napjainkban egyre nagyobb teret hódító szabadságot hirdető nézetekig. 

A jó hangulatú, értékes beszélgetés után természetesen nagy örömmel vártam a magazin megjelenését. Az újságban ismert közéleti szereplők, színészek osztják meg a nevelésről, párkapcsolatról, anyaságról szóló gondolataikat. Jó szívvel ajánlom!

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr237400204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása