Egy angyal hangját hallottam
2017. március 06. írta: Lane

Egy angyal hangját hallottam

Örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy már rendelhető az Egy angyal hangját hallottam című új könyvem.

Kinek ajánlom? Azoknak, akik

*szeretik a kevésbé kiszámítható,
*romantikus szálat is tartalmazó,
*pozitív látásmódot fejlesztő könyveket.

Azoknak, akiket érdekel, hogy vajon milyen lehet egy másik világ, ahova mindennapjainkból kiszakadhatunk, ahol feltöltődhetünk, ahol értelmet találunk olyan dolgoknak is, melyek csupán csak a véletlen játékának tűnnek.

Heti kedveskedés:

Akik a megjelenés hetében, azaz ezen a héten vásárolnak, azok azok most kedvezményesen juthatnak a könyvhöz, és a vásárlók között 3 db Összhangban lenni című könyvet sorsolunk ki.

A történet első fordulópontja egy baleset, mely következtében Karen kómába esik. Életútja immáron egy belső utazásként folytatódik tovább. Elkeseredett állapotából, a halál iránti vágyakozásából egy hang zökkenti ki, amely elvezeti őt egy izgalmas, számára eddig ismeretlen világba.

Kórházi ágya körül – habár nem tudják biztosan, hogy Karen hallja-e őket – mindeközben zajlik az élet, és fény derül egy jelentős családi titokra is. Karen barangolása eleinte egy érzelmi hullámvasút. Olyan világot fedez fel, ahonnan egy idő után már nem biztos, hogy vissza akar fordulni az eddigi életébe, ám egyszer csak útelágazáshoz ér: felébred vagy meghal.

A főszereplő dilemmájának, a kirajzolódó megoldásnak, a szereplők hozzáállásának köszönhetően a történet fordulatos, és cseppet sem szokványos. A létezés értelmét feszegetve pedig elgondolkodhat az olvasó azon, hogy vajon mi a célja a születés és a halál közötti időszakban jelentkező megérzéseknek, döntéseknek és eseményeknek

Az alábbi kérdések vetődhetnek fel a történet olvasása közben:

Hogyan bukkanhatunk rá az életcélunkra?

Hogyan kapcsolódnak az emberek egymáshoz az életünkben?

Vannak-e véletlenek?

Hogyan fordíthatjuk hasznunkra a kellemetlen történéseket?

Miért hasznos a megbocsátás?

Hova vezet az önvád, és mit nyerünk, ha sikerül megbocsátani magunknak?

Megtalálhatja-e valaki a belső békét, ha morális szabályokat szegett a múltjában?

Bővebben az Egy angyal hangját hallottam című könyv szereplőiről, a történetről --->

promo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr6412316479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása