Hogyan legyél fitt reggel?
2014. április 25. írta: Lane

Hogyan legyél fitt reggel?

boldognaklenni

Ismerős számodra is az a reggeli állapot, amikor az óra csörgésére ébredve sokkal fáradtabbnak érzed magad, mint mikor lefeküdtél?

Ha soha nem jártál így, akkor szerencsésnek mondhatod magad, viszont ha ismerős a helyzet, akkor jól jöhet néhány  tanács ahhoz, hogy energikusan induljon a napod.

1. Próbálj meg este még éjfél előtt elaludni. Pihentetőbb.

2. Ne használj Szundi gombot! Kelj fel, amikor itt az ideje. Úgy állítsd be az órát, hogy legyen elég idő kényelmesen enni, mosakodni, kávézni. Nem túl szerencsés, ha ébredés után máris rohanással indul a nap.

3. Iszol Te rendesen? Viccet félretéve, egy felnőttnek minimum két liter vizet kellene meginni. Teljesíted? Reggeli indítóként igyál meg egy pohár vizet.

4. A reggeli étkezés a legfontosabb a nap során, nem szabad kihagyni.

"Reggel egyél úgy, mint egy király; délben, mint egy polgár; este, mint egy koldus."
5. Amíg a teádat vagy a kávédat kortyolod, addig írj listát a napi tennivalóidról! Így egyben látod a napodat, másrészt ha kipipálod a papíron a már elvégzett feladatokat, egészen felszabadultnak érezheted magad a nap végére.

Hajrá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr426944797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása