A karácsony a lelkünkben van
2014. december 23. írta: Lane

A karácsony a lelkünkben van

A karácsony nem a csillogó pompát, nem a fényes díszeket vagy a drága csomagokat jelenti. A karácsony a szívünkben, a lelkünkben van. Az év minden napján.
Mégis a szentestéhez közeledvén egyre jobban felerősödnek az érzéseink, és ahogy karácsonykor elcsendesül a világ, akkor eszünkbe jutnak a régi emlékek és szomorúan gondolunk azokra, akik már nincsenek velünk. Belesajdul a szívünk az elmúlás törvényszerűségébe.  
Ha engedjük, ha jól figyelünk, akkor megérezhetjük, ahogy karácsonykor átjárja a szobát a mindent megbocsátó, mindenkit átölelő, reményt adó szeretet. A fa körül ücsörgő és csodát váró gyermekek csillogó szemében még láthatóvá is válik. 
Ha egyedül töltjük a szentestét, igazán akkor sem vagyunk egyedül. Emlékeinkben velünk vannak a szüleink, nagyszüleink, dédszüleink is. Bennünk élnek: a mozdulatainkban, szóhasználatainkban, gondolkodásmódunkban.
Örökre.

2ebb4ca04f3cdea8b42ef7cac9e34a3b.jpg

 

Áldott, egészségben, szeretetben és békességben gazdag Karácsonyt kívánok!

 

foto:Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr467007323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása