Boldognak lenni a párkapcsolatban! Életöröm tréning Budapesten
2016. március 23. írta: Lane

Boldognak lenni a párkapcsolatban! Életöröm tréning Budapesten

csaladi_kassza_otletek.jpgA kiegyensúlyozott, boldog élet mindenki számára elérhető. Nem hullik csak úgy senki ölébe, de ha hajlandó tenni érte, akkor megélhetővé válik bárki számára.

A párkapcsolat, a házasság egy olyan élménygyár, ami ha jól működtetik a benne élők, akkor csupa jó dolgokat kínál. Egy párkapcsolat nem attól lesz boldog pillanatokkal teli, mert a felek jobbak és tökéletesebbek másoknál, hanem mert szeretik önmagukat, a párjukat, megvan az elköteleződésük egymás irányába, a kapcsolatuk felé, és időt fordítanak arra, hogy mindkét fél jól érezze magát a mindennapokban. 

A Tűsarok és Tornacipő Programstúdió vezetője, Bogárdi Zsuzsi elszántan tesz a nőkért, családokért azzal, hogy olyan rendezvényeket, programokat hív életre, melyek segítenek a résztvevőknek, hogy jobb embernek, jobb nőnek, jobb anyának, jobb társnak érezhessék magukat. A saját boldogságuk érdekében. 

Megtiszteltetés számomra, hogy ezen törekvés részeként helyet kapott az április programok között az általam tartott életöröm-növelő, párkapcsolat-javító tréning is, úgyhogy ismét találkozhatunk Budapesten, hogy szebbé tegyük a világunkat.

Egy ilyen tréning alkalmával nem csak a Berkeley Egyetem Boldogság tudománya kurzusán tanult elméleti tudást, nem csak a kommunikációs technikát, életöröm- növelő, párkapcsolat-javító módszereket kínálom a résztvevők számára, hanem egy pozitív közösség részévé is válnak. Olyan emberek gyűlnek össze, akiknek fontos az életminőségük, akik játszmák és sértődések helyett a tiszta kommunikációt és a kiegyensúlyozott párkapcsolatot választják. És tapasztalatból mondom, hogy felüdülés ilyen környezetben lenni.

Ha bővebben olvasnál (részletek, vélemények) a tréningről és/vagy jelentkeznél, kattints a linkre!

Jobban szeretném érezni magam a bőrömben és a párkapcsolatomban, érdekelnek a részletek!

Témakörök:

  • Önbizalom  (önbizalom – erősítő technikák, gyakorlatok…)
  • Kommunikáció (kérések tiszta, pontos meghatározása,  megfogalmazása, hatékony konfliktuskezelés, kritika kezelése…)
  • Párkapcsolat (párkapcsolat működési elve, szeretetnyelvek, elromlott párkapcsolat rendezése, javítása, válás feldolgozása, párkapcsolat szép lezárása…)
  • Célok (célkitűzés módszere, célok megfogalmazása, önálló lábra állás, függetlenség)
  • Boldogság (életöröm eléréséhez vezető módszerek, kedélyállapot – javító módszerek, technikák, félelem leküzdő technikák, módszerek)

 

Ezeket a területeket vesszük górcső alá, a legpraktikusabb módon. A praxisomban leggyakrabban felmerülő kérdéseken érdemes átrágni magát mindenkinek, aki tisztán szeretné látni a jelenét, és eszközöket szeretne egy harmonikus jövőhöz. Készen áll azt elfogadni, hogy a saját magában végbemenő változás tud körülötte is változásokat indítani.

 

Jobban szeretném érezni magam a bőrömben és a párkapcsolatomban, érdekelnek a részletek!

 

Ma vagy hátralévő életedben a legfiatalabb! Hagyd abba a sodródást és vedd kézbe az életed!
Szeretettel várlak!

Laskai Nelli

A bejegyzés trackback címe:

https://laskainelli.blog.hu/api/trackback/id/tr98519680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása